Ezen a balatoni településen él a legendás magyar sztárriporter: kevés nyugdíjas engedheti meg ezt magának

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a balatoni településen él a legendás magyar sztárriporter: kevés nyugdíjas engedheti meg ezt magának

A médiától visszavonultan, Siófokon él az egykori tévés, Vajek Jutka.  Fia, Gergely Róbert színész volt a Best Podcast legutóbbi vendége, aki édesanyjáról és annak csodás balatoni otthonáról is mesélt.


 

„Az édesanyám 86 éves, Siófokon él, a Balaton partján boldogan és nagyon jó egészségben. Rengeteget mozog, sétál a kutyájával. Egyik ilyen alkalommal én is elkísértem, sajnos éppen mozgási problémáim voltak. Fájt a térdem, a csípőm, az ízületeim, a nálam húsz évvel idősebb anyukám száguldozott elöl, én lemaradtam, mire hátra szólt: „Robi, jössz már végre?!

- mesélte Gergely Róbert a Best Podcast-ben.

A teljes beszélgetés ide kattintva meghallgatható, de ha nemcsak hallgatnák, hanem néznék is, az alábbi videóban megtehetik:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gergely róbert

vajek judit

riporter

balaton