Ezen a balatoni településen él a legendás magyar sztárriporter: kevés nyugdíjas engedheti meg ezt magának

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a balatoni településen él a legendás magyar sztárriporter: kevés nyugdíjas engedheti meg ezt magának

A médiától visszavonultan, Siófokon él az egykori tévés, Vajek Jutka.  Fia, Gergely Róbert színész volt a Best Podcast legutóbbi vendége, aki édesanyjáról és annak csodás balatoni otthonáról is mesélt.


 

„Az édesanyám 86 éves, Siófokon él, a Balaton partján boldogan és nagyon jó egészségben. Rengeteget mozog, sétál a kutyájával. Egyik ilyen alkalommal én is elkísértem, sajnos éppen mozgási problémáim voltak. Fájt a térdem, a csípőm, az ízületeim, a nálam húsz évvel idősebb anyukám száguldozott elöl, én lemaradtam, mire hátra szólt: „Robi, jössz már végre?!

- mesélte Gergely Róbert a Best Podcast-ben.

A teljes beszélgetés ide kattintva meghallgatható, de ha nemcsak hallgatnák, hanem néznék is, az alábbi videóban megtehetik:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gergely róbert

vajek judit

riporter

balaton