Öngyilkosságot akadályoztak meg: térfigyelő kamera rögzítette az akciót - videó

Index 2019. július 22. 09:30
Egy bevásárlóközpont tetejéről akart leugrani egy férfi szombaton Kecskeméten, szándékában végül a rendőrök akadályozták meg. Az RTL Klub híradójának Pintér Gábor, a kecskeméti rendőrség munkatársa elmondta, hogy a biztonsági őrök értesítették őket, hogy egy férfi kimászott az épület korlátjára - írja az Index.

Mint írják a két rendőrt vezényelt a parancsnok a teraszra, ő pedig lent várta a kiérkező tűzoltókat. A férfit 5-6 percen át győzködték a rendőrök, hogy ne ugorjon le, de az csak maga elé bámulva csak a mélybe nézett. Az egyik rendőr ezt követően kilépett a férfihoz és megpróbálta elkapni a férfi kezét, de nem sikerült neki. Ezt követően a kiugrásra készülő férfi egy jobban közelített a perem felé.

A mentés ettől függetlenül folytatódott, emelőkosarakkal közelítettek a férfi felé a kirérkező tűzoltók, akik szóval tartották az öngyilkosságra készülő személyt. Mivel ez annyira elterelte az áldozat figyelmét, nem nem figyelt a mögötte tartózkodó, hevederrel rögízett tűzoltóra, aki aztán kinyúlt a férfiért és berántotta a peremről. Ezt követően a kiérkező mentők kórházva szállították a férfit.