Jogi nyilatkozat

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzõk magánvéleményét tükrözik.

A Hellovidek.hu online folyóirat kiadója, a Hellovidék Kft. azon tõzsdei és tõzsdén kívüli társaságokkal, amelyekkel kapcsolatos híreket, elemzéseket, interjúkat és egyéb írásokat a Hellovidek.hu online folyóirat megjelentet üzleti kapcsolatot tarthat fenn akár közvetlenül, akár érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságán, leánycégén keresztül. Ezen üzleti kapcsolatban a Hellovidék Kft. vagy leánycége lehet az érintett társaság megrendelõje és szállítója egyaránt.

A Hellovidek.hu online folyóirat az általa közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a Hellovidek.hu online folyóirat, illetve kiadója, a Hellovidék Kft. nem vállal felelõsséget.

A Hellovidek.hu online folyóirat által közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, s befektetési ajánlást nem tartalmaznak.

Valamennyi, az újságban megjelent vélemény, elemzés az azt elkészítõ szakmai véleményét tükrözi, melyben objektív és szubjektív elemek egyaránt vannak. A Hellovidék Kft.. az egyes cikkekkel, elemzésekkel vagy az azokból származó információkra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelõsséget nem vállal.

A Hellovidek.hu online folyóiratban (lap) található tartalom az Hellovidek Kft. szellemi tulajdona.

A Hellovidek Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Hellovidek Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Hellovidek Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Hellovidek Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

  • a) nem módosítja az eredeti információt,
  • b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az hellovidek.hu domainnév, valamint az "hellovidek.hu" és a Hellovidék név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az Hellovidek Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Hellovidek.hu online folyóirat szerkesztõsége