Tragikus áldozatot szedett a kánikula: vízbe fulladt egy 9 éves kisfiú Hajdú-Biharban

HelloVidék 2021. július 5. 09:00
Egy Kaba és Báránd között található öntözőcsatornába fulladt egy 9 éves fiú vasárnap. Egy testvérpár játszott ott, amikor egyikük beleesett a vízbe. A helyszínre több mentőegységet és egy helikopter is riasztottak. A kisfiún már nem tudtak segíteni, de a kislányt kórházba szállították. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Egy Kaba és Báránd között található öntözőcsatornába fulladt egy 9 éves fiú vasárnap. Egy testvérpár játszott ott, amikor egyikük beleesett a vízbe, írja a haon.hu.

A helyszíni információk szerint a kiérkező mentősök hiába próbálták újraéleszteni a fiút, már nem tudtak rajta segíteni. A megyei lap kereste a rendőrséget, ők későbbre ígértek tájékoztatást az ügyben. A helyszínre több mentőegységet és egy helikopter is riasztottak.

Bajtársaink két gyermek ellátást kezdték meg azonnal, sajnos a fiú életét nem lehetett megmenteni. A másik gyermeket, egy kislányt stabil állapotban szállítottunk további megfigyelésre a Debreceni Egyetem klinikai központjába

– mondta el a Naplónak Ménes Dávid, a mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság ügyeletese annyit közölt az MTI-vel, hogy az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Címlapkép: Getty Images