Így menőzött a felelőtlen sofőr: videón, ahogy másokat veszélyeztet

HelloVidék 2021. május 29. 18:30
Döbbenetes felvételen látható, ahogy Kistarcsán egy fehér Mercedes beleszáguld a parkoló autókba. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt személyi sérülés.

Döbbenetes felvételen látható, ahogy Kistarcsán egy fehér Mercedes beleszáguld a parkoló autókba. Az eset 2021.05.23-án, vasárnap este történt a kistarcsai Szabadság úton, a videót a bpiautosok.hu osztotta meg.

A fehér autót vezető férfi egy perc után sértetlenül szállt ki a jobb oldalon, személyi sérülés nem történt. A többi autós azonnal megállt segíteni. A gyorshajtás és egy kis figyelmetlenség ilyen következményekkel járhat. Szerencsére gyalogos nem tartózkodott a parkoló közelében

- emlékezett vissza az esetre az egyik szemtanú.

Az útról letért autó egy MOL Limo flottából való Mercedes-Benz CLA Shooting Brake volt. A felvételt elnézve gyanítható, hogy a sofőr nem tartotta be a vonatkozó sebességhatárt. Az, hogy éppen nem tartózkodott ott senki a parkoló autókon kívül, a csodával határos.

Nem ez az első eset, hogy egy autómegosztós szolgáltató flottájából kibérelt autóval a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva ész nélkül menőznek, veszélyeztetve ezzel a vezetési stílussal a közlekedésben a többi résztvevőt.

Címlapkép: Getty Images