Ilyen a mesében sincs: csak kifogta Lóránt azt a harcsát, ami vízbe rántotta + VIDEÓ

HelloVidék 2021. június 9. 12:55
A fél ország arról beszélt, hogy Szabó Lórántot vízbe rántotta egy harcsa. Sokan nevettek is rajta, ő azonban rájuk se hederített, hanem visszament a tóra, és végül sok más harcsa mellett megfogta azt is, ami megfürdette őt.

Szabó Lórántot a minap arról lett híres, hogy berántotta egy harcsa a vízbe, és a botját is elorozta tőle a somogy megyei Hársasberki-tavon. A pórul járt pecás nem adta fel, és másnap revansot vett: 45 kilós harcsát terelt partra. Most viszont sikerült elkapnia azt a halat, amelyik először kifogott rajta.

Nem terveztem pecát, de ébredés után láttam, hogy keresett egy ismerősöm, aki a tavon horgászott. Visszahívtam, hogy mi újság. Majd meséli, hogy az egyik jó harcsás helyen reggel látott egy szép nagyot mozogni. Nem is kellett több, az aznapi programokat felrúgva és a barátnőmmel való, emiatt történt összeszólalkozás után gyorsan megreggeliztem, és indultam is a tóra

– mesélte a Pecaverzumnak Lóránt.

Elmondta, hogy körülbelül egy óra múlva már egy ötven kiló feletti halat sikerült kifognia, a java azonban csak utána jött, amikor gondolt egyet, és visszament a tett helyszínére, ahol a hal korábban berántotta őt a vízbe.

Címlapkép: Getty Images