Nem semmi mázlija volt a horgásznak: elcsípte az ország legnagyobb harcsáját

HelloVidék 2021. november 15. 12:00
Az ország vélhetően legnagyobb (280 centiméteres) harcsáját, 2,5 órás ádáz küzdelem után sikerült horogra akasztani. A végén már ketten fárasztották vízben állva.

A különleges horgászkaland a Hortobágyi Halgazdasági Zrt. Ohati 3-as horgásztaván esett meg, amely amúgy is híres a hatalmas harcsáiról. Fogták már ott idén 81, 90 és 110 kilósat is - írta a Pecaverzum.

Rádobtam az úsztatós pecámat kis kárásszal, és egyből el is törölte. Már vágni akartam be, de sajnos kifújta a szájából, nem akadt meg a horog. Ezt követően csinált egy hatalmas burványt, akkor már láttam, hogy egy komoly harcsa. Dobáltam még rá 15 percig, játszottam vele, kerülgette, jöttek a burványok, többször beleúszott, tologatta, de nem ette meg. Meguntam, így utólag azt mondom, hogy sajnos, erőltetni kellett volna még

– sajnálkozott Czimmermann Gábor, aki azonban nyilván nem adta fel a harcot, hanem elővette a pergető botját. A történet az elkövetkezendő órákban hihetetlen kalandokban bővelkedett vett, amelyekről a horász maga mesélt. A folytatást a Pecaverzumon találjátok!

Címlapkép: Pecaverzum