Bicskanyitogató: gumibottal verte az iskolaőr a gyerekeket ebben a vidéki iskolában

HelloVidék 2021. december 18. 09:00
Letérdeltette a gyerekeket úgy ütötte gumibottal a tenyerüket és a talpukat az iskolaőr egy nyíregyházi szakiskolában.Az őr, aki egyébként egy nő volt, napokkal ezelőtt az irodájában bánthatta a három gyereket.

Miután letérdeltette a gyerekeket, gumibottal ütötte a tenyerüket és a talpukat az iskolaőr egy nyíregyházi szakiskolában. Az egyik bántalmazott gyermek édesanyja nyilatkozott az RTL.hu-nak, aki azt mondta, azért lépett közbe az iskolaőr, mert rendetlenkedtek a fiúk az egyik órán. Az őr, aki egyébként egy nő volt, napokkal ezelőtt az irodájában bánthatta a három gyereket. A híradó kérdésére a szakképzési centrum főigazgatója végül az adás után közölte:

az ügy kivizsgálása megkezdődött, az iskolaőrt pedig a szolgálat alól azonnali hatállyal felmentették. Az iskola vállalta, hogy az érintetteknek minden lehetséges segítséget megad a történtek feldolgozásához.

Az iskolaőrök egyébként a rendőrség alkalmazottai, országszerte idén szeptembertől álltak szolgálatba, és az iskolák maguk dönthetik el, hogy részt vesznek-e a programban.

Címlapkép: Getty Images