Leesik az állad: kirúgták a férfit, aki emiatt vasvillával állt bosszút

HelloVidék 2023. október 20. 09:36

Vasvillával állt bosszút a főnökén egy férfi Siófonál azért, mert kirúgta. A Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás vétsége miatt állítja bíróság el a férfit - írja a 24.hu.

A Somogy Vármegyei Főügyészség a lapnak küldött közleménye szerint az ötvenes éveiben járó férfi már hosszabb ideje dolgozott és lakott a későbbi áldozata tulajdonát képező Siófokhoz közeli tanyán, azonban az alkoholfogyasztása miatt a munkavégzésében is egyre gyakrabban megjelenő problémák miatt tavaly szeptemberben kirúgták és felszólították, hogy távozzon.

A férfi ezzel nem törődve másnap ismét megjelent a tanyán, ahol ittas állapotban vitába keveredett a korábbi munkáltatójával, a vita hevében pedig egy hatágú vasvillát is magához vett. A kirúgása miatti heves érzelmek köszönhetően, a férfi fogta a vasvillát és belevágta főnöke autójának a szélvédőjébe, amiben a munkaadója mellett még hárman ültek. Szerencsére a sértettek közül senki nem szenvedett sérülést, viszont az autó szélvédőjét ki kellett cserélni, így az elkövető százezer forint feletti kárt okozott. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a korábbi büntetéséből nemrég szabadult férfire.

Címlapkép: Getty Images