Milliárdos beruházás: ultramodern gyógyszergyár épül ezen a vidéki településen

HelloVidék 2023. október 6. 20:04

Összesen 3,5 milliárdos költségvetéssel gyógyszeripari beruházást és vállalatfejlesztést hajtanak végre Szegeden a jövő év végéig. A projekt egyik legizgalmasabb fejlesztése az a multifunkcionális épület lesz, amely képes lesz alkalmazkodni a legmodernebb technológiákhoz.

A GOODWILL PHARMA Nyrt. a következő 2,5 évben az ingatlanfejlesztéssel párhuzamosan a vállalat irányítási rendszer is modernizálásra kerül. A Program 2022. nyarán startolt és 2023. őszén ismét jelentős és látványos fázishoz érkezett.

A cég székhelyén létesített ingatlan ünnepélyes átadására 2023. október 5-én „A Goodwill Pharma stratégiai fejlesztése” című projektrendezvény keretében került sor, melyet az Építési és Közlekedési Minisztérium vezetője, Lázár János miniszter úr nyitott meg.

A MMP a cég hosszú távú stratégiájának következő innovatív állomása, amely a közelmúltban tőzsdére bejegyzett részvénytársaság egészére hatással lesz és az általa kitűzött desztinációk elérésének újabb mérföldköve.

A projekt illeszkedik a MMP küldetéséhez, melynek célja, hogy világviszonylatban is versenyképes magyar vállalatok jelenjenek meg a globális piacon, és emellett elősegíti a térség fejlődését.

Címlapkép: Getty Images