Itt a bejelentés: ezzel a két üzletlánccal bővült a nyíregyházi bevásárlóközpont

HelloVidék 2023. december 15. 20:05

Megnyitotta kapuit a Korzó Bevásárlóközpontban a TEDi, és a KFC étteremlánc is Nyíregyházán. A két új márka tovább szélesítheti a Korzó üzletkínálatát, és hozzájárulhat a vásárlási élmény növeléséhez.

Két újabb üzlettel bővült a Korzó bevásárolóközpontban az adventi időszakban. A nyíregyházi üzletlánc egy gyorsétteremmel és egy lakásfelszerelés és dekorációs termékeket kínáló üzlettel gyarapodott.

A kettős üzletnyitás a 2023-as évünk megkoronázása, nagyon büszkék vagyunk, hogy a KFC-vel és TEDi-vel tudjuk bővíteni a Korzó Bevásárlóközpont éttermi és lakásfelszerelési kínálatát. A nyár végi Mohito nyitással együtt idén 3 kimagasló minőségű nemzetközi márka érkezése mutatja, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben is sikerül bérbeadási céljainkat elérni, amellyel reményeink szerint a Korzó még vonzóbb célponttá válik vásárlóink körében

- mondta Schönhauer Andrea, a Korzót üzemeltető SES Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A KFC csirkére specializálódott nemzetközi étteremhálózat, a világ egyik úttörő gyorsétteremlánca. Több mint 70 éve tartó sikerét a 11 fűszer keverékét tartalmazó eredeti receptjének köszönheti, amelyet Harland Sanders alkotott meg hosszú évek során. Az ételeket, köztük a híres KFC Kosarakat friss, gondosan válogatott csirkehúsból készítik. A Korzó Bevásárlóközpontban nyitó étterem a hálózat 93. étterme Magyarországon.

A TEDi üzleteiben meglepően széles a választék: legyen szó dekorációról, írószerről, party-kellékekől, háztartási cikkekről, drogériacikkekről, hobbi- és művészellátásról, állatkellékekről, játékokról, textíliákról, kiegészítőkről - a TEDiben mindent egy fedél alatt megtalálhat a vásárló, és inspirálódhat a változatosság, az aktuális trendek és a menő kütyük által. A Korzó Bevásárlóközpontban most nyíló üzlet a TEDi 20. üzlete Magyarországon.

Címlapkép: Getty Images