Örülhetünk, itt a vénasszonyok nyara: de meddig tart még ez a jó idő?

MTI 2021. szeptember 4. 15:30
Jó hírt közölhetünk mindenkivel, keresve se találhatnánk szebb időt egy hétvégi kiránduláshoz! Még a Balaton vize is 18 fokos, úgyhogy akár csobbanhatunk is!

Ma mindenütt sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. Felhősebb időszakok keleten lehetnek. Gyenge, mérsékelt marad a szél. A legmagasabb hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul - írja előrejelzésében az Időkép.

Vasárnap sok napsütésre, kevés felhőre, csapadékmentes időre van kilátás. A Dunától keletre többfelé megélénkül az északkeleti szél. Délután 21-27 fokot mérhetünk, északon, északkeleten számíthatunk az alacsonyabb maximumokra.

Hétfőn alig lesz felhő az égen, napos őszi időre van kilátás. A legmelegebb órákban 20-26 fokig emelkedik a hőmérséklet. Időnként élénk lehet a szél néhol.

Kedden és szerdán folytatódik a napos idő, csapadék nem várható. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad, majd szerdán néhol nyugaton előfordulhatnak élénk széllökések. A hajnalok hűvösnek ígérkeznek, de délután mindkét nap 21 és 27 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Címlapkép: Getty Images