Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: még nem ismert minden részlet

HelloVidék 2021. december 21. 11:00
Hétfőről keddre virradó éjszaka két ember is tűzben vesztette életét. Hétfőn este háromnegyed 11-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy épület a Veszprém megyei Dudaron, a Kiss Imre utcában. Kedd hajnalban fél három körül érkezett a jelzés, amely szerint Budapest tizenötödik kerületében kigyulladt egy ház melléképülete. A Damjanich János utcai házhoz két járművel tíz tűzoltó vonult. A katasztrófavédelem mindkét tűz keletkezési körülményeit vizsgálja.

Hétfőről keddre virradó éjszaka két ember is tűzben vesztette életét. Hétfőn este háromnegyed 11-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy épület a Veszprém megyei Dudaron, a Kiss Imre utcában. Egy ikerház nyolcvan négyzetméteres lakása alatti pincében keletkezett a tűz. Az esethez négy tűzoltó vonult egy járművel.

A tűzoltók kiérkezésekor a negyven négyzetméteres, lakásként berendezett pince egyik húsz négyzetméteres szobájában lévő mikrohullámú sütő, annak szekrénye, a benne lévő ruhák és elektromos vezetékek égtek három négyzetméteren.

Kedd hajnalban fél három körül érkezett a jelzés, amely szerint Budapest tizenötödik kerületében kigyulladt egy ház melléképülete. A Damjanich János utcai házhoz két járművel tíz tűzoltó vonult. A száz négyzetméteres, életvitelszerűen lakott melléképületben körülbelül ötven négyzetméteren pusztított a tűz, a szőnyeg és különféle bútorok égtek.

A katasztrófavédelem mindkét tűz keletkezési körülményeit vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images