Neked megvan már a jegyed? – Itt a Nagy Vidéki Fesztiválkörkép

HelloVidék 2019. március 3. 08:01
Ma már nem csak a hazai nagyvárosok rendezik meg saját fesztiváljaikat, hanem már párszáz fős kisfalvak is belecsapnak a lecsóba. Egyre több vidéki település erősíti a turizmusát kulturális, művészeti, zenei, és gasztrorendezvényekkel. A közönség pedig nem csak az a környékről jön: az ország minden tájáról, sőt külföldről is. Nincs is jobb annál, mint a magyar vidék bebarangolását összekötni egy fesztivállátogatással. Mutatjuk, mikor, merre és mennyiért bulizhatunk vidéken 2019-ben:

Legnagyobb hazai fesztiválok

Ebbe a kategóriába tartoznak azok a rendezvények, amelyeken a regisztrált látogatók száma meghaladta a 100 ezer főt, tehát joggal nevezhetjük legnagyobb és legnépszerűbb hazai vidéki fesztiváloknak ezeket.

VOLT Fesztivál – június 26-29. – Sopron

Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja idén is nagy neveket szállít a rajongóknak. A soproni Lővér-kempingben fellép többek között a Slipknot, a Parov Stelar, hosszú idő után tér vissza Cypress Hill, és Slash előtt 30 éves jubileumi koncertet ad a Tankcsapda. Nemrég jelentették be, hogy péntek este Robin Schulz mellett a Black Eyed Peas felel a jó hangulatért.

Természetesen idén sem lesz hiány hazai fellépőkben sem, ami hozzátartozik a VOLT-hangulathoz:

A 4 napos bérletet jelenleg 34990 forint – diákkedvezménnyel 31490 forint, a 3 napos bérlet - június 26-28. vagy június 27-29. között - 31990 forintba kerül. A napijegy 13990 forint. A VOLT-on SZÉP-kártyát és különböző ajándék-kultúra utalványokat is elfogadnak.

Balaton Sound – július 3-7. – Zamárdi

Az egyik legnagyobb szabadtéri fesztivál Európában, amelynek fő profilja az elektronikus zene. Idén a Balaton déli partján fellép Armin van Buuren és Paul Kalkbrenner is, de ott lesz még Marshmello, DJ Snake, Tiësto, G-Eazy, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, a Rudimental, Don Diablo, Nicky Romero és még sokan mások.

Az 5 napos bérlet április 18-ig, tehát elővételben 68900 forint, diákkedvezménnyel 65400 forint. A 4 napos bérlet - július 4-7-ig - elővételben 59900 forint. A 3 napos bérlet elővételben 54900 forint, a napijegyeket pedig 20000 forintért szerezhetjük be április 18-ig.

Szép kártyát és különböző ajándék-kultúra utalványokat is elfogadnak. Április 30-ig pedig még önkéntesnek is tudsz jelentkezni, amely mellé ingyen bérlet jár.

EFOTT – július 9-15. – Velence

Idén lesz öt éve, hogy az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) megtalálta fix helyét a Velencei-tónál, és nem költözik tovább. Nem is csoda, hiszen a „Napfény-tava” nyaranta nagy népszerűségnek örvendő nyaralóhely, hangulatos környezet, könnyen megközelíthető és kedvelt biciklitúra-célpont. Az esemény házigazdája idén a Semmelweis Egyetem.

A 6 napos bérlet early bird kezdvezménnyel, vagyis április 7-ig 27490 forint, diákigazolvánnyal 20000 forint. A 3 napos bérlet early bird kezdvezménnyel 21990 forint, az early bird napijegy pedig 9990 forint.

A Semmelweis Egyetem aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatóinak járó kedvezményes bérlet ára 17690 forint. További kedvezményeket élvezhetnek majd azok a Velencei-tó környéki lakosok, akik az alábbi településekre szóló lakcímkártyával rendelkeznek: Velence, Kápolnásnyék, Pázmánd, Sukoró, Nadap, Gárdony, Pákozd.

Campus Fesztivál – július 17-21. – Debrecen

A négynapos eseményen fellép többek között a Limp Bizkit, Alan Walker,a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Quimby, Rúzsa Magi, a Punnany Massif, Horváth Tamás, az Irie Maffia, a 30Y, a Bagossy Brothers Company, az AWS, é a Road zenekar is.

A bérlet elővételben, tehát március 31-ig 20990 forint, az elővételes napijegy pedig 7990 forint. A Debreceni Egyetem hallgatói és dolgozói számára a kedvezményes bérlet ára elővételben 15990 forint.

Strand Fesztivál – augusztus 20-24. – Zamárdi

Magyarország egyik legnépszerűbb új fesztiváljává nőtte ki magát rövid idő alatt a Strand, amelyet idén John Newman nagykoncertje és a Necc Party bulija nyit meg. A Petőfi Rádió kedvenc hazai fellépőivel és világsztárokkal is találkozhatunk Zamárdiban.

Elővételben április 15-ig, vagy az első 2000 jegy eladásáig az 5 napos bérlet ára 32990 forint, a 4 napos bérleté 30990 forint, a 3 napos bérleté pedig 26990 forint. A keddi napijegy augusztus 20-ra 7990 forint, a további napokra pedig 10990.

SZIN – augusztus 28-31. – Szeged

A koncert.hu szavazásából kiderült, hogy a közönség szerint a SZIN volt 2018-ban Az év zenei nagyfesztiválja. A tavalyi évben 50. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok ahogy mindig az volt, ma is a fiatalok fesztiválja, ahol felejthetetlen élményekkel búcsúztathatjuk el a nyarat a Napfény városában.

De ott lesz idén a SZIN-en Majka, a Cloud9+, a The Biebers, a Follow the Flow, az Anna and the Barbies és Rúzsa Magdi is.

A március 1-től kapható SZIN bérlet 21990 forint, a napijegy pedig 7990 forint. Fizetéskor OTP SZÉP kártyát is elfogadnak.

Kisebb vidéki fesztiválok

Hogy nem több mint 100 ezer ember tombol egyszerre körülöttünk, nem jelenti azt, hogy ne élhetnénk át a hamisítatlan fesztiválhangulatot. A kisebb hazai fesztiváljaink ugyanúgy színvonalat, és sokszínűséget képviselnek: mindenki megtalálhatja a kedvére valót köztük.

Tisza-tavi Napok – május 1-4. – Tiszafüred

Már májusban kezdhetjük a fesztiválozást! Idén második alkalommal rendezik meg a TÓMÉK - Tisza-tavi Napokat, ahol eddigi tudásunk szerint fellép Rúzsa Magdi, a 30y, a Vadfruttik, a Kiscsillag, Nagy Feró és a Beatrice, Freddie, az Ismerős arcok, az Esti Kornél, a Háy Come Beck, a Bagossy Brothers Company, a Kerekes Band & Baricz Gergő, a Bohemian Betyars, a Konyha, a Szabó Család, és az Elefánt.

A bérlet ára elővételben 3000 forint, napijegyek még nem kaphatók.

Örvényeshegy Piknik 2019 – május 24-26 – Zalacsány

Összművészeti hétvége színházzal, zenével, irodalommal és családi programokkal Zalacsány festői lankáin

- írja a piknik honlapja.

Kiemelt programjai között van Lovasi András koncertje a nagyszínpadon, ahol második szólólemezét, a Tűzijáték délbent hallhatjuk, fellép Apey, ott lesz Szilárd (Quimby), a Kaláka, Ferenczi György és az 1ső pesti rackák, és a Pion & The Unicorns is. A kicsiket várja Varró Dani, illetve a Rutkai Bori Banda is, Malek Andi és az Eszement Meseband, és sok más érdekes fellépő és program mellett.

A kedvezményes bérletek ára május 5-ig 6000 forint.

FESZT! EGER – május 30. - június 1. – Eger

Az egri borvidék pincéi övezte, festői Bolyki Völgyben indul a nyári fesztiválszezon. „Losonczy-völgy, kertek jobbra-balra, bácsik, kis pincék, majd bazi nagy katlanok, sziklák és Bolyki” – így írja le a helyszínt a fesztivál honlapja. Fellép az AWS, a Bagossy Brothers Company, a Bëlga, a Dorothy zenekar, a Follow The Flow, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Halott Pénz, a Quimby, a Road zenekar és még sokan mások.

A 3 napos bérlet elővételben 12000 forint, csütörtökre a napijegy 3500, péntekre és szombatra pedig 5000 forintba kerül.

Magyarország egyetlen szabadtéri tehetségkutató fesztiválján az együttesek két színpadon, főként saját szerzeményeiket adják elő. A különböző stílusirányzatokat figyelembe véve, egymással versenyezve mutatják be tehetségüket a szakértő zsűri és a közönség előtt.

De Ja Vu – június 7-9. – Szeged

Ha az ország legjobb, napokon át tartó buliját keresed, megtaláltad! Ugyanis a szegedi kisfesztivál lett tavaly Az év zenei fesztiválja a koncert.hu közönségszavazása alapján. Nyár elején ismét a 90-es és 2000-es éveké lesz a főszerep az Újszegedi Partfürdőben.

Az early bird bérlet május 22-ig 9990 forint, a napijegyek hamarosan kaphatók lesznek 5500 forintos áron.

Fishing on Orfű – június 19-22. – Orfű

A facebookon azt ígérik, „még emberközelibb hangulattal, még színesebb programkínálattal” várja idén az érdeklődőket a Panoráma kempingben.

Ott lesz a hazai alternatív zene krémje, az idősebb generáció éppúgy, mint a fiatalok, mint Szabó Benedek és a Galaxisok, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír és az Apey & the Pea. Fellép a Quimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Hiperkarma, a Bëlga, és a Kistehén. A fellépők teljes listája a fesztivál honlapján érhető el.

A 4 napos bérlet elővételben 21990, a napijegyek pedig 7990 forintba kerülnek.

Kolorádó Fesztivál – június 19-22. – Nagykovácsi

Idén lesz megyedik éve, hogy megrendezésre kerül a különleges hangulatú fesztivál a budai hegyekben.

De ott lesz még Szabó Benedek és a Galaxisok, illetve a Ricsárdgír is. A bérlet ára jelenleg 17900, a napijegyé 7900 forint.

Ukk&Roll – június 19-22. – Ukk

A Veszprém megyei Marcal-medence déli részén ismét megrendezésre kerül a rockfesztivál a párszáz fős kis faluban, Ukkban.

Március 30-ig, vagy a készlet erejéig kapható 3+1 napos bérlet ára 7500 forint.

Hello Ugar – július 3-6. – Ópusztaszer

A Woodstock az Ugaron szervezésében ismét megrendezésre kerül a kisfesztivál neves hazai alternatív zenei fellépőkkel, úgy mint a

Az early bird 4 napos bérlet 15900 forint, napijegyek elővételben 4000 forintba kerülnek.

LeszFeszt – július 4-6. – Kisvárda

Már ötödik alkalommal kerül megrendezésre népszerű fesztivál Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. Az eddig bejelentett fellépők: Andro, Aws, Bassjackers, Bsw, Byealex és a Slepp, Chris Lawyer, Follow The Flow, Halott Pénz, Leander Kills, Lord, Majka, Nick Havsen, Ossian, Redfoo, Road, Roberto Rios & Dan Sparks, Rúzsa Magdi, Saberz, és a The Toy Dolls.

Az early bird bérlet még elérhető 11990 forintos áron, márciustól ígérte a fesztivál honlapja, hogy a kedvezményes bérlet 13990 forintos áron, a napijegyek 5490 forintért lesznek elérhetők. A bérletekért, jegyekért SZÉP-kártyával is tudunk fizetni.

Hopplá Könnyűzenei Fesztivál – július 5-6. Szentgotthárd

Idén 30. jubileumát ünnepli a Hopplá! Az ország kétnapos rockünnepén fellép az idén 40 éves Karthago együttes, a Kowalsky meg a Vega, az AWS és az Auróra.

A jegyárak egyelőre nem ismertek, helyi lakosoknak a fesztivál hagyományai szerint várhatóan idén is kedvezményes lesz a bérlet ára.

Rockmaraton Fesztivál – július 8-13. – Dunaújváros

Ahogy eddig, idén is a rockzenéjé lesz a főszerep 5 napon át a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Érkezik Rockfater és számos neves magyar és külföldi fellépő, köztük Eluveitie, Phil Anselmo & The Illegals, a Soulfly, a The Exploited, a Terror, a Rhapsody, a Marduk, a GloryHammer, az Insomnium, a Finntroll, a Napalm Death és még rengeteg nagy és kisebb név. A magyar fellépők közül ott lesz az AWS, a Road, Depresszió, Ossian, Zorall, Akela, a Pokolgép, a Paddy and the Rats, a Don Gatto, Rózsaszín Pittbull és még sok hazai híresség.

Az elővételes bérlet már február 18-tól 17990 forintért elérhető, a 3 napos hétközi és hétvégi bérletek 14990 forintba kerülnek, a napijegy pedig 8990 forint.

Alterába Fesztivál – július 9-13. – Körmend

Idén 10 éves az Alterába! A régió kiemelkedő könnyűzenei fesztiválja 2019-ben is az ország legjobb alternatív és rock együtteseivel készül:

Még kapható a páros 5 napos bérlet március 31-ig 29900 forintért, a (szintén március 31-ig) kedvezményes 5 napos bérletek 15990, a napijegyek 4500 forintba kerülnek.

A napijegyekre diákkedvezmény is van: 12-15 éves korig március 31-ig 2500 forintért vehetjük meg ezeket. 12 éves korig a rendezvény ingyenes érvényes napijeggyel, vagy bérlettel rendelkező felnőtt kísérettel.

Bánkitó Fesztivál – július 10-13. – Bánk

Bánkon, ahogy minden évben, idén is a kultúráé a főszerep: 2019-ben is progresszív zenei, civil-kulturális, képzőművészeti és színházi programokkal várja az érdeklődőket. Ott lesz idén a svéd garázspunk zenekar, a Viagra Boys, a kanadai elektroduó, Bob Moses, és rendhagyó koncertet ad a Fran Palermo és a Middlemist Red, ugyanis közös koncertjükön idén egymás dalait fogják előadni a nagyszínpadon.

Március 21-ig kapható a kedvezményes bérlet 18900 forintért és a kedvezményes napijegy 8500 forintért.

VeszprémFest – július 10-13. – & Veszprémi Utcazene Fesztivál – július 17-20. – Veszprém

A királynék városa számos színvonalas kulturális, gasztronómiai és zene program helyszíne, a VeszprémFest nagyszínpadán idén olyan neves művészek lépnek fel, mint Caro Emerald, Katie Melua és UB40 feat Ali & Astro. Az Utcazene Fesztiválon különböző stílusú formációk zenélnek majd délutántól késő éjszakáig a belváros utcáin, a fellépők még nem ismertek.

VeszprémFest jegyei attól függően, hogy álló, vagy ülőhely szerdán és pénteken 10900-19900 forint között elérhetőek, szombatra 13900-24900 forint közötti jegyáron élvezhetjük a zenét.

Fehértone Fesztivál – július 18-20. – Kunfehértó

A már húszéves múltra visszatekintő rendezvény a régió kiemelkedő programkínálatát nyújtja a kunfehértói strandon.

Július 14-ig az elővételes bérlet 9490 forintba, az elővételes napi jegy pedig 3990 forintba kerül.

East Fest – július 23-28. – Mezőtúr

Idén is vár Kelet-Magyarország egyik legnagyobb bulija! Fesztivál az Alföld közepén, a mezőtúri strandfürdőben Kowalsky meg a Vegával, Hétköznapi Csalódásokkal, a Follow the Flow-val, a Paddy and the Rats-el, és G.w.M-el is. A további fellépők névsora folyamatosan érkezik majd március folyamán.

Március 31-ig az elővételes 5 napos bérlet (kedd-szombat) 14990 forint, az elővételes 4 napos bérlet (szerda-szombat) 12990 forint. Mezőtúri lakosoknak 500 forint kedvezménnyel.

LB27 Reggae Camp – július 23-28. – Cegléd

Idén is 5 nap Jamaica a ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban! A szervezők továbbra is biztosítják az ingyenes strandolási és sátrazási lehetőséget azoknak, akik karszalagot váltanak, és még a kutyádat is elhozhatod. Idén 30 hazai banda, 23 külföldi zenekar és előadó, 80 sound system produkció vár, a medencék, tópart, erdő, tánc, jóga, sör, ölelés, béke és szeretet mellett Cegléden a reggae és ska szerelmeseit.

De a többi színpadot is érdemes figyelni: jön CéAnne Akusztik, a Roots 4ward, A Láma Dalai, és Jahfar és sok más neves, kedvelt fellépő.

A bérletekből az elővételesek elfogytak, 20000 forintért vehetünk, a keddi napijegy 2000 forint, a többi napra pedig 6000 forint a belépő.

Fezen - július 24-27. – Székesfehérvár

Idén is fantasztikus hangulat, külföldi és hazai élvonalbeli metal, rock és pop zenei fellépők várják az érdeklődőket Fehérvári Zenei Napokon. Olyan koncertekben lehet részünk, mint a Fish!, Cloud 9+, a Follow the Flow, az Alvin és a mókusok, az AWS, Dub FX, Majka, a Halott Pénz, Ossian, Punnany Massif, Wellhello, Horváth Tamás, vagy az Ignite.

Március 11-ig a kedvezményes bérlet 20990, a kedvezményes diákbérlet 18990 forint. Az elővételes napijegy szerdára 5990, minden további napra 9490 forint. Diákjegyek 5990 forintos áron korlátozott számban érhetők el.

O.Z.O.R.A. – július 29. - augusztus 4. – Dádpuszta

Idén is a szeretet és a béke uralkodik majd egy héten át a dádpusztai völgyben, ahol összegyűlnek a világ minden tájáról a psytrance, goa, chill és ambient műfajok kedvelői.

Ezt a fesztivált hatja át leginkább a közösségi szellem, mintha egy hatalmas tábor lenne, ahol rengeteg inspiráló, vizuális élménnyel is gazdagodhatunk.

Az OZORA szellemiségéhez hozzátartozik, hogy csak hetijegye van, hiszen 1-1 nap alatt nem tudnánk átadni magunkat a fesztivál hangulatának. Ennek az ára 190 euró (mely már tartalmazza az 5 eurós kezelési költséget is).

Ördögkatlan – július 31. - augusztus 4. – Dél-Dunántúl

A több helyszínen zajló fesztivál a dél-dunántúli régió egyik lenagyobb rendezvénye már több mint 10 éve, minden augusztusban. Nagyharsány, Kisharsány, Vylyan Pincészet, Mokos Pincészet, Szársomlyói Szoborpark, Beremend, Villánykövesd várja idén programokkal a fesztiválozókat. A szervezők komolyan veszik a rendezvényre kezdetektől jellemző összűvészeti jelleget: céljuk, hogy a fesztiválon

minden értéket felmutató műfaj megmutatkozhasson, és mindezt oly módon, hogy a mainstreamtől a marginális kísérletekig minden helyet kaphasson.

Bérletek már kapható elővételben április 30-ig 14000 forintos áron. Szép kártyát, és papír alapú Erzsébet utalványt is elfogadnak. (Lehetőség van a szponzorbérlet vásárlására is, ez 50000 forint.)

A program csak később várható: az Ördögkatlan egyelőre nem tudja, miből gazdálkodhat 2019-ben, és a közönség türelmét kérik. Mi szurkolunk nekik, és a szervezők is úgy hiszik, hogy

Jazzfőváros Fesztivál – augusztus 1-4. – Kecskemét

Négy napon át, három színpadon várja a jazz szerelmeseit 90 zenész a világ minden tájáról Kecskeméten! A fesztivál helyszíne a Domb Beach lesz, és a koncerteket olyan programok, lehetőségek kísérik, mint a swingtánc oktatás, futóverseny, strand, Decathlon-sportpark és az Országos Jazzműveltségi Vetélkedő!

a Debrecen Dixieland Jazz Band, Falusi Mariann, Festival All Stars, a Hot Jazz Band, Jerome Etcheberry, a Kecskemét Jazz Orchestra, Raphael Dever, Szalóky Béla, Tom White & the Mad Circus és még sokan mások.

A nulladik napi (aug. 1.) program ingyenes: mindenkit várnak az éjszakába nyúló swingtánc partin. A 3 napos bérlet ára 10000 forint, a napijegyeké pedig péntekre 4000, szombatra 5000, vasárnapra 3000 forint. A belépés 14 éves korig felnőtt kísérettel ingyenes! A fizetés SZÉP-kártyával, vagy Erzsébet-kártyával is megoldható.

RockBalaton – augusztus 8-11. – Fonyód

A rock nagyágyúi ismét Fonyódon vernek majd tanyát 2019-ben augusztus 8. és augusztus 11. között. 100% élő zene 0% tátogás

– olvashatjuk az esemény honlapján.

2019 főbb fellépői az Ossian, Road, Leander Kills, Depresszió, Don Gatto, AWS, Karthago, Pokolgép, Kárpátia, és Kalapács.

Július 1-ig kaphatók kedvezményes bérletek 13990 forintért, early bird napijegyek pedig 2990 forintért. Bérlet a helyszínen nem kapható. 14 éves kor alatt a rendezvény ingyenes nagykorú kíséretében!

Világfi Fesztivál – augusztus 15-18. – Gárdony

A fesztivál Velencei-tó partján található TóParty Strand és Kemping területén kerül megrendezésre idén harmadik alkalommal. A zenei programok mellett a strand adta lehetőségeket is élvezheti a közönség, kajakozhat, vízibiciklizhet, szabadidős sportokat űzhet. Aki inkább zeneileg művelődne, azt várják napközben a jammelős workshopok. Az esti koncertek után táncház, folkkocsma, vagy hajnalig buli következik.

Az idei Világfi Fesztivál eddigi biztos fellépői: Aurevoir, Jóanépi, The Sharon’s, Servet Zenekar és Timár Márton. Bérletek, jegyek egyelőre nem kaphatók.

Fekete Zaj Fesztivál – augusztus 16-19. - Mátrafüred

Magyarország legmagasabban fekvő tavánál, a Sástónál várják az érdeklődőket idén is a tízéves Fekete Zaj koncertjeire. A 2019-ben a rendezvény 4 napig tart, melyből az első 3 napon koncertek és pörgés, az utolsó napon pedig az első éveket visszaidéző, nyugisabb programok várják a közönséget. Erre a napra a szervezők nem bérletet, hanem a bérlet mellé egy kedvezményes árú, kiegészítő napijegyet kínálnak majd.

Az eddig ismert fellépők: Tribulation, Repetitor, Pink Turns Blue, Agent Side Grinder, Katla., Jo Quail, Mueran Humanos, Volkova Sisters, Qual, Ash Code, Nadja , The Eternal, The Devil’s Trade, és a Psycho Mutants.

Március 31-ig a kedvezményes bérlet 12990 forint, napijegyek még nem kaphatók.

Csernely Nemzetközi Kulturális Fesztivál – augusztus 15-20. – Csernely

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csernelyen zenei, táncos, színházi, filmes, néptáncos, népzenei, alkotó művészeti, és élményprogramok várják az érdeklődőket; kiállításokkkal, kézművességgel, gasztronómia kalandokkal.

Szlovákia, Csehország és Lengyelország közelségét kihasználva a nemzetközi rendezvény a külföldi közönséget is célozza. De nem csak vendégeket, hanem számos fellépőt is várnak Csernelyre a V4 országokból.

Woodstockra emlékezve hazai és külföldi fellépők előadásában hallhatjuk az akkori zenészek dalait: felcsendülnek majd számok Richie Havenstől, Janis Joplintől, Santanatól, Joan Baeztől, Credence Clearwater Revivaltől, Jefferson Airplanetől, Crosby, Stils, Nash and Youngtól, Joe Cockertől, Jimi Hendrixtől és sok más fellépő akkori előadásából.

A fesztivál az évforduló másnapján azokat a zenekarokat is megidézi, akik ugyan meghívást kaptak a Woodstock Festivalra, de nem mentek el. Természetesen az augusztus 20-i ünnepi program és tűzijáték sem maradhat majd el.

A kedvezményes bérlet elővételben, 6 napra 19000 forint! A kétnapos Woodstock-ünnepre 8500 forint a beugró, csak a Woodstock Festival Emléknapjára pedig 5000 forint.

Lesd meg a vidéki fesztiválokat a HelloVidék térképén:

A vidéki fesztiválokat a teljesség igénye nélkül vettük sorra az alapján, mennyi információval rendelkezünk már fellépőkről és jegyárakról. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.