Hivatalos: ekkor folytatódik a legendás magyar sorozat

HelloVidék 2019. július 30. 18:30
Hamarabb indul a Drága örökösök második évada, mint ahogy tervezték: az RTL Klub ígérete szerint fordulatokban és humorban a folytatásban sem lesz hiány - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A portál szerint már augusztus 12-én, hétfőn elstartol a Drága örökösök második évada, tehát hamarosabb tovább folytatódik a harc a képernyők azért a busás vagyonért, amelyet Kálmán bácsi Ökörapátira és az örököseire hagyott. Azt RTL Klub azt ígéri, hogy a folytatásban váratlan fordulatokban és humorban nem lesz hiány.

A sorozat első évada 4 hónapon át futott a csatorna képernyőjén, mely hamar belopta magát a nézők szívébe. A történet szerint a nagypapa halála után kiderül, hogy hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba.

A második évad főcíme is megújul, melyet itt lehet megnézni:

A lap azt írja, hogy az új évadban váratlan fordulatok, abszurd helyzetkomikumokkal tarkított humor, és a szép zöldbe borult nyári Ökörapáti várja majd a nézőket.

A második évadban a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Sándor (Hajdu Steve), Subicz (Németh Kristóf), Tamás (Mohai Tamás), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Szláven (Molnár Gusztáv) és Renátó (Farkas Rómeó).