Állati szerelmi históriák: nem egy átlagos séta vár ránk szombaton Debrecenben

HelloVidék 2020. február 10. 20:02
Romantikus andalgásra hív a Debreceni Állatkert, ahol a kellemes séta közben meghallgathatjuk a legállatibb romantikus történeteket és olyan tapasztalt házasok históriáit, mint Linda és Szigfrid, akik 30 éve vannak együtt. Valentin-nap alkalmából több kedvezmény, különleges élmény közül válogathatunk.

Igazán különleges élményben lehet részük azoknak, akik február 15-én, szombaton a Debreceni Állatkertbe látogatnak. A Bálint Napi Andalgó elnevezésű programon a kellemes séta a parkban egyedi programokkal bővül. Az érdeklődők az előre meghirdetett látványetetések időpontjában meghallgathatják a Nagyerdő fái alatt szövődött romantikus állati történeteket és tájékozódhatnak az állatkertben végbemenő fajvédelmi programokról is.

Ezt követően 14 órai kezdettel a Pálmaházban a vöröshasú piráják etetése közben a faj hierarchikus életével szembesülhetnek az érdeklődők, azután 14:30-tól a recés zsiráfok családjával és a faj sikeres mentőprogramjának történetével ismerkedhetnek meg a látogatók a Zsiráfházban.

Azok a szerelmesek, akik Valentin nap alkalmából szeretnék meglepni szívük választottját egy különleges ajándékkal, az állatkert egyedi választás lehet. Az éves bérlet vásárlásán kívül lehetőség van örökbefogadásra is. A 170 állatkerti faj közül biztosan megtalálja mindenki a kedvesének valót. Ezen a napon ráadásul a szerelmes párok 50% kedvezményt kapnak állatkerti belépőjegyük árából Valentin-nap alkalmából.

Címlapkép: Getty Images