Koronavírus: újabb népszerű rendezvényt mondtak le a járvány miatt

MTI 2020. április 25. 16:12
A járványügyi korlátozások miatt idén elmarad a májusra tervezett Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról pedig később döntenek a szervezők és a járványügyi helyzettel összefüggő korlátozásoknak megfelelően legkésőbb június elején kiderül lesz-e idén fesztivál a Nagyerdőben.

A járványügyi korlátozások miatt idén elmarad a májusra tervezett Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról később döntenek. Miklósvölgyi Péter, a programokat szervező Campus Nonprofit kft. igazgatója felidézte, hogy a Debrecen Drive - Minden ami gurul elnevezésű járműipari kiállítást első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal tavaly rendezték meg.

A kétnapos rendezvényen több mint félezer járművet, a személyautók mellett kamionokat, buszokat, versenyautókat, oldtimereket, katonai, rendőrségi járműveket, motorokat és munkagépeket láthattak az érdeklődők, miközben naponta több alkalommal motoros és autós kaszkadőrök tartottak bemutatókat.

Miklósvölgyi Péter hozzáfűzte, hogy a legnagyobb rendezvényük, az eredetileg július végére tervezett Campus Fesztivál megtartásáról még nem döntöttek. Figyelemmel kísérik a járványügyi helyzettel összefüggő korlátozásokat, és legkésőbb június elején döntenek arról, lesz-e idén Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben.

Címlapkép: Getty Images