Robban a cukiságbomba: videóban jelentkeztek be a vidéki állatkert fókái + VIDEÓ

HelloVidék 2020. április 25. 11:08
Amíg nem látogathatjuk kedvenc állatainkat a koronavírus járvány miatt a különböző videós megjelenések kicsit pótolhatják az elmaradt programokat. A Nyíregyházi Állatpark különleges videóval kedveskedett az érdeklődőknek: élőben jelentkeztek be az állatkert fókái egy közel fél órás előadással. A fóka-show szerencsére a visszanézhető, ezért annak sem kell elkeserednie, aki nem tudta élő adásban követni az eseményeket.

A koronavírus-járvány miatt az állatkertek is bezártak, ám több vidéki intézmény készül időszakosan különböző videós műsorokkal, képes anyagokkal készül, hogy mégse maradjanak a csodálatos állatvilág nyújtotta élmények nélkül az emberek. Amíg nem látogathatjuk kedvenc állatainkat az ilyen jellegű megjelenések kicsit pótolhatják az elmaradt programokat.

A Nyíregyházi Állatpark különleges videóval kedveskedett az érdeklődőknek. Élőben jelentkeztek be az állatkert fókái egy közel fél órás előadással. A fóka-show szerencsére a park Facebook oldalán visszanézhető, ezért annak sem kell elkeserednie, aki nem tudta élő adásban követni az eseményeket.

Címlapkép: Getty Images