Teljesen átalakult a program: világsztárok mondták le a fellépést a legnagyobb nyári rendezvényen

HelloVidék 2020. június 24. 09:03
A STRAND fesztivál augusztus 18-án startol Zamárdiban, minden eddiginél nagyobb rá idén az érdeklődés. Az idei fellépők közül azonban sajnos több világsztár is lemondta a teljes turnéját, így ők biztosan nem zenélnek a fesztiválon.

Az idei évben több nemzetközi turné is elmarad, és ahogyan már korábban is sejteni lehetett, mindez a STRAND Fesztivál programját is érinti: az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRAND-on pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, 2020-ban sehol nem lép fel, írja a Blikk.

A részletes program elérhető a STRAND honlapján, illetve újabb programok a következő napokban-hetekben még várhatóak.

Bár hagyományosan egy fesztiválon a műsorváltozás nem jár azzal, hogy a közönség visszaválthassa, vagy egy évvel későbbire cserélhesse a jegyét, a STRAND szervezői szerint az idei évben érthető, ha valaki így szeretne dönteni, ezért június 25-től július 9-ig, 10 napon át lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki a 2021-es fesztiválra cserélje a jegyét, vagy akár visszaváltsa azt. Az ezzel kapcsolatos részleteket a honlapon közlik. A STRAND augusztus 18-án startol, minden eddiginél nagyobb rá idén az érdeklődés.

Címlapkép: Getty Images