Voltál már éjszaka vidámparkban? Most érdemes ide elindulnod, hogy szinte ingyen szórakozhass

HelloVidék 2020. július 11. 11:03
Újabb korlátlan kalandokat ígérő nyárestével várja látogatóit a Debreceni Vidámpark, ahol július 11-én 20:30 és 23:30 között ismét egy Karszalagos Estén vehetnek részt a szórakozni vágyók. A rendezvény ideje alatt korlátlanul használható a park valamennyi játékgépe.

Újabb Karszalagos Estével várja a látogatókat a hétvégén a Debreceni Vidámpark. Az idén 60 éves Debreceni Vidámpark a korlátlan kalandokat és a nyáresték különleges varázsát egyesíti legújabb programjában, a Karszalagos Estében, amelyen legközelebb július 11-én, szombaton 20:30 és 23:30 között vehetnek majd részt a szórakozni és kikapcsolódni vágyók.

Az egységesen 3.300 Ft/fő áron – akár elővételben – megváltható karszalagos belépővel a többéves hagyományra visszatekintő és július 11-én és 12-én, 10:00 és 18:00 között újra megtartott Karszalagos Hétvégéhez hasonlóan a rendezvény ideje alatt korlátlanul használható a park valamennyi játékgépe.

A rendezvénnyel az intézmény elsősorban a tizenéves és fiatal felnőtt korosztályt szeretné megszólítani, épp ezért egy nekik kedves attrakcióval is készülnek erre a különleges estére: a földöntúli élmények világába repítő Apollo-X immár startra készen, professzionális fény- és hangtechnikával felszerelkezve várja majd utasait.

Címlapkép: Getty Images