Extra kedvezményt jelentett be a MÁV: ide vehetjük igénybe a félárú jegyet

HelloVidék/MTI 2022. február 15. 19:00
A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállítás 2022. február 17-20. között 28. alkalommal várja az érdeklődőket a HUNGEXPO területén. A térség legjelentősebb vadászati kiállítására és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutatóra utazók részére a MÁV-START és a GYSEV 50% alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, valamint Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló állomásra.

A kedvezmény - közölte honlapján a MÁV-Start Zrt- kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban február 16-án 0 órától kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, február 21-én éjfélig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény nyitvatartási idejében a passzázson a III. fogadócsarnok előtt lévő mobilpénztárnál lehetséges, visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik. Ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljesárú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki és pótdíjat számít fel.

Bővebb információkért és jegyvásárlásért látogasson el a FeHoVa hivatalos oldalára.

Címlapkép: Getty Images