Ez aztán az attrakció! Autós szafari élmény vár igazi egzotikumokkal, szuper programokkal

HelloVidék 2023. április 25. 20:02

Egésznapos programot kínál a munka ünnepére a Budapesttől mindössze 50 percre található Richter Safari Park. A Magyarországon egyedülálló 32 hektáros területen elhelyezkedő Richter Autós Safari és Élménypark 300 állattal és megannyi programmal készül az ünnepi hosszú hétvégére.

A közelmúltban a hazai hírességek egyik kedvenc hétvégi programját kínáló nagykőrösi autós szafari és élménypark május elsején igazi különlegességekkel várja látogatóit.

A tavalyi évben hoztam meg a döntést, hogy a vadállatokat kivonjuk a cirkuszi munkából. Azóta a Magyar Nemzeti Cirkusz állatai mellé olasz, francia és német cirkuszi porondról is érkeztek állatlakók, akik számukra ideális környezetben tölthetik nyugdíjas éveiket és az emberekkel való kapcsolatuk is megmarad

- nyilatkozta Ifj. Richter József, a Richter Safari Park alapító-tulajdonosa.

Az élménypark a szafari útvonal mellett egész napos programot kínál. Óránként tekinthető meg az elefánt tréning, motoros bemutató, artista műsor, de a hatalmas területen dínópark, játszótér, vidámpark, valamint óriáskerék és állatsimogató is várja a látogatókat.

Az autós szafari látogatása előzetes időpontfoglaláshoz kötött.

Címlapkép: Getty Images