Ők már biztosan ott lesznek 2024-ben a Művészetek Völgye Fesztiválon: itt az első exkluzív videó

HelloVidék 2023. december 9. 17:02

2024 július 19. és 28. között színes programokkal és fantasztikus koncertekkel várja vendégeit a Művészetek Völgye fesztivál. A Balaton-felvidék legrégebbi és legnagyobb kulturális eseménysorozata ezúttal is tökéletes kikapcsolódást ígér.

A 33. Művészetek Völgye Fesztiválon ezúttal is lesznek koncertek, irodalom, színház, tánc, kézműves foglalkozások, beszélgetések, filmvetítések, kiállítások, népzene, de még biciklitúra is, a kicsik pedig idén is garantáltan számíthatnak néhány nagyszerű gyerekprogramra.

Többek között fellép: Bagossy Brothers Company, Parno Graszt, Elefánt, 30Y. Platon Karataev, Beton.Hofi, Bëlga, Punnany Massif.

A Balaton legsokoldalúbb művészeti fesztiválja 1989-ben debütált a magyar közönség előtt, azóta pedig évről évre egyre többeket vonz páratlan hangulata. Igazi kulturális oázis, melynek helyszínein mindig más-más szervező állítja össze a programokat, így akármerre is kószáljon az ember, lépten-nyomon színes kalandok köszöntik. Mivel három település is kiveszi a részét a munkából, a vendégek többnyire szabadtéren, szellősen élvezhetik ki a forró júliusi napokat.

@muveszetekvolgye ???Fogadjátok sok szeretettel karácsonyi beharangozó videónkat! ?? Nagy örömmel mutatjuk be nektek a 33. Művészetek Völgye első videóját, amellyel eláruljuk, kik azok, akikkel jövőre biztosan találkozhattok! ? Egy különleges ajándékkal lehet még teljesebb az ünnep, így természetesen idén is meglepetések várnak a páros bérletcsomagok mellé! ℹ️ https://www.muveszetekvolgye.hu/.../16207-ajandekozz... ? https://tixa.hu/muveszetekvolgye ? https://www.muveszetekvolgye.hu/webshop/karacsony/ #MűvészetekVölgye #MűvészetekSokszínűsége #10napélmény #vigantpetend #kapolcs #taliándörögd #MűvészetekVölgye #Fesztiválélmények #karácsonyiajándék #ajándékötlet ♬ eredeti hang - Művészetek Völgye Fesztivál

Címlapkép: Getty Images