Bezárt az egyik legnépszerűbb balatoni kemping

24.hu 2019. március 14. 08:30
Bár egyre népszerűbb úti cél lett a Zala Kemping és Üdülőfalu, a 24.hu információi szerint bezárt az egyik legnagyobb tóparti balatoni kemping.

A 24.hu információi szerint megszűnt az egyik legnagyobb tóparti balatoni kemping. A Balatontourist oldalán az alábbiak olvashatóak:

A Balatontourist azt az információt adta a lapnak, hogy a Zala Kemping és Üdülőfalu tulajdonosa felújítja a szálláshelyet, de a hely tulajdonosai még nem válaszoltak az Index megkeresésére. Tavaly a B.my.Lake fesztivált Zamárdi helyett a keszthelyi Zala Kempingben szervezték, idén azonban visszaköltözik Zamárdiban.

Nagy Gábor, a Balatontourist ügyvezetője még 2017-ben nyilatkozta a Magyar Időknek azt, hogy egyre népszerűbb a Zala Kemping, valamint

a látogatottság szempontjából idén a balatonfü­redi Füred Kemping és Üdülőfalu volt a legnépszerűbb, itt az összes vendég 23 százalékát regisztrálták, míg a kempingezők több mint fele a Siófok-Szabadi­fürdőn lévő Aranypart és a szemesi Vadvirág üdülőfalvakban szállt meg. Emellett jelentős a révfülöpi Napfény, az ex-autós­kempingként jegyzett Mira­bella és a keszthelyi Zala Kemping látogatottsága.