Utazz vonattal a Gerecse-túrára: alkalmi jegyet biztosít a MÁV

MTI 2019. április 26. 12:00
A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít Tatabányára, az április 27-i Gerecse-teljesítménytúrára utazóknak. A várhatóan nagyobb utasforgalom miatt több egységgel közlekedik néhány reggeli és délutáni motorvonat.

A kedvezmény másodosztályra szól, első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban április 26-tól vehető igénybe, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, április 28-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti menetjegy kizárólag a MÁV-START által üzemletett pénztárban vásárolható meg. Jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, Vonatinfó alkalmazás) nem lehet vásárolni ezt a jegytípust.

A kedvezményes retúrjegyet visszautazás előtt le kell bélyegeztetni Tatabányán, a Vértes Agorája bejárata előtti területen, a MÁV-START mobilpénztáránál április 27-én, szombaton 8 és 18 óra közötti időpontban. Ennek hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

A várható nagyobb utasforgalom miatt a Déli pályaudvarról 6:20-kor és 8:20-kor, illetve a Tatabányáról 16:40-kor és 18:40-kor induló motorvonatok három egységgel, erősítve közlekednek. Bővebb információkat itt találsz.