Íme, ez az évtized legjobb magyar hotele: elvarázsolt egy szálláshely, annyi biztos!

MTI 2021. május 3. 19:00
Véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás döntője, melyben a 2010-es évek legjobb 14 vidéki szállodája versenyzett a közönség szavazataiért. A nézők áprilisban két hétig voksolhattak a döntős hotelekre.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció gyártásában készült, egyetlen televíziós hotel versenyben, a 2010-es években induló 130 szálloda közül a legjobb 38 vett részt. A tovább jutók, vagyis a régiós első és második helyezettek pedig 2021. áprilisában, a döntőben küzdöttek meg a fődíjért.

A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás nyertese, a nézők szavazatai alapján, így a 2010-es évek legjobb hotele, a 2017-es győztes, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a döntőben a szavazatok 24%-át szerezte meg. A közönségszavazás egyedi tervezésű díját a szálloda társtulajdonosa, Dr. Kanta Awa vette át az RTL Klubon sugárzott díjátadó műsorban. A döntőben leadott szavazatok 16%-val a második, a 2019-es évad győztes szállodája, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett. A bronzérmet pedig 2017 ezüstérmese, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb kapta a szavazatok 10%-val.

A műsor végén bejelentették a folytatást is. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2022-ben is megrendezésre kerül.

Címlapkép: Getty Images