Szörnyű tragédiával indult a hétvége: szörnyethalt az elgázolt ember

MTI 2021. szeptember 11. 09:10
Péntek este vonatbaleset történt Pestszentlőrinc közelében, személyvonat gázolt halálra egy embert. A forgalmi korlátozásokat azóta feloldották, a vonatok újra menetrend szerint közlekednek az említett szakaszokon.

Pestszentlőrinc állomás közelében péntek este a Nyugati pályaudvarról induló, Monorra tartó szerelvény elgázolt egy embert, az MTI úgy tudja, a férfi a helyszínen meghalt.

A helyszínelés végéig - várhatóan késő éjszakáig - csak egy vágányon haladhattak a vonatok Pestszentlőrinc és Kőbánya-Kispest között. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest Cegléd-Szeged vonalakon 10-20 perces késésekre és vonatok kimaradására számítottak.

22:20-ra befejezték a Pestszentlőrincnél történt gázolást követő helyszínelést, így ismét korlátozás nélkül haladhatnak a vonatok. A járatok többsége már pontos a ceglédi vonalon. A menetrend szerinti közlekedés éjszaka helyreállt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon, osztotta meg az információt a Mávinform Facebook oldalán.

Címlapkép: Getty Images