Gyász Salgótarjánban: ismert vállalkozó halt meg egy balesetben, Győzike is megjelent

HelloVidék 2022. április 11. 10:30
Úgy tudni, hogy a balesetet szenvedő Porschét egy 22 éves salgótarjáni vállalkozó vezette. A portál helyszínről származó információi szerint a baleset helyszínén megjelent többek között Gáspár Győző, azaz Győzike is.

Zagyvaszántón a 21-es főúton történt halálos baleset szombaton kora este. Mostanra kiderült, hogy egy fiatal, ismert salgótarjáni vállalkozó volt az áldozat - írta a Blikk.hu.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szombat este kiadott közleményében olvasható, hogy halálos baleset történt a 21-es főúton, Zagyvaszántó közelében. Az információk szerint a főút 16-os kilométerénél, Zagyvaszántó és Jobbágyi között egy személyautó eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról és felborult. A járműben egyedül utazó vezető a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Úgy tudni, a sofőr egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt. A Baleset-info.hu úgy tudja, a Porschét egy 22 éves salgótarjáni vállalkozó vezette. A Facebookot ellepték a részvétnyilvánító bejegyzések. A portál helyszínről származó információi szerint a baleset helyszínén megjelent többek között Gáspár Győző, azaz Győzike is.

Címlapkép: Getty Images