Tömegkarambol Győrszentivánnál: teherautó, személyautók és motorosok is ütköztek

HelloVidék 2024. április 1. 12:28

A győri hivatásos és a győrszentiváni önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelynek helyszínén teljes szélességében lezárták az utat. A karambolhoz mentőhelikopter is érkezik – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Kisalföld értesülései szerint a Komárom irányából Győr felé haladt egy teherautó, ami eddig ismeretlen okból hirtelen fékezni kezdett, a mögötte haladó személyautó sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, autójával áttért a szemközti sávba, ahol hat motoros érkezett. Két motoros nekiütközött az autónak, a többiek felborultak a járművükkel. A portál tudomása szerint a két motoros súlyosan megsérült a balesetben.

A lap megkeresésére a mentőszolgálat azt a tájékoztatást adta a balesettel kapcsolatban, hogy több mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. Egy személyt súlyos sérülésekkel légi úton, egy személyt súlyos sérülésekkel földi úton, további négy személyt – köztük két gyermeket – könnyebb sérülésekkel földi úton szállítottak kórházba.

Címlapkép: Getty Images