Megterheli a szervezetet az időjárásváltozás: a gyerekekre sincs jó hatással

MTI   
  Megosztom
Megterheli a szervezetet az időjárásváltozás: a gyerekekre sincs jó hatással

Az egyre rövidebb és hűvösebb nappalok megterhelik a szervezetet, mert gyengül az immunrendszer és kevesebb vitamin jut a szervezetbe - közölte a Meteoklinika igazgatója az M1 aktuális csatornán.

Pintér Ferenc azt mondta, hogy emiatt fáradtság, fejfájás, betegségek, görcsös és keringési panaszok jelentkezhetnek. Hangsúlyozta, a helyes életmód segít a változáshoz való igazodásban.

Az immunrendszert friss gyümölcsökkel és zöldségekkel lehet karbantartani, és fontos odafigyelni, hogy az egyre rövidebb nappalok ellenére ne csökkenjen az aktív órák száma

- emelte ki a szakember, aki kitért arra is: az őszi, téli időszakra való átállás az idősek mellett a gyerekeket érinti a leginkább.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

szervezet

immunrendszer

betegség

meteoklinika

vitamin

egészség