Szigorítják a szabályokat: drasztikus változások léptek életbe a balatonparti városban

HelloVidék   
  Megosztom
Szigorítják a szabályokat: drasztikus változások léptek életbe a balatonparti városban

Egészen szeptember közepéig csak korlátozott időtartamban, illetve engedély birtokában lehet behajtani Siófokon a Petőfi sétány korzó részére.

Május 15-től szeptember 15-ig csak korlátozott időtartamban lehet behajtani Petőfi sétányra, a behajtás jogosultságát mind a városőrség, mind a rendőrség ellenőrzi. Amennyiben valaki a behajtási tilalmat jelző táblát figyelmen kívül hagyja 39-ezer forint közigazgatási bírsággal sújtható - írja az InfoStart.

A Petőfi sétány behajtási tilalommal érintett szakaszán közterületről megközelíthető üzlet, vendéglátóhely tevékenység végzésére jogosító engedéllyel, bejelentéssel (továbbiakban: működési engedély) rendelkező kereskedője, illetve az ingatlan tulajdonosa vagy, aki abban szolgáltatási tevékenységet végez, a május 15–szeptember 15. közötti időszakban 9 és 13 óra közötti időszakra jogosult behajtási engedély iránti kérelmet benyújtani az ingatlanához történő behajtás céljából.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

siófok

korlátozás

petőfi sétány