Szenzációsak a nyúliak: világrekorder palacsintakígyót sütöttek, nézzétek mekkorát!

HelloVidék   
  Megosztom
Szenzációsak a nyúliak: világrekorder palacsintakígyót sütöttek, nézzétek mekkorát!

410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

Az elmúlt hetekben hatalmas szervezésbe fogtak a nyúliak: azt a célt tűzték ki, hogy megdöntik a leghosszabb palacsintakígyó rekordját. Egybefüggő, egymást fedő tekercs volt a cél: eredetileg 410 méter hossszan, de a komáromi rekordkísérlet hírére 450-re módosult, aztán május 4-én 740 métert tekertek - írta a Győri Hírek.

Szenzációsak a községünk lakói – írta posztjában a közösségi oldalon a rekordkísérlet után.

Bedők Gábor a Gabusz Kft. vezetője, családjával és munkatársaival 1270 db palacsintát sütött. Igen, 1270 db-ot. Nincs is ekkora szám. A Csintalan csapat 500 db felett hoztak. De Judit asszony konyhája is 419 db-ot sütött. Több csapat is volt, akiket szintén nem tudok felsorolni, mert “csak letesszük”, de rengeteg palacsintát hoztak

– írta közösségi oldalán a főszervező a rekordkísérlet után.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidé

nyúl

palacsinta

rekord