Kitört a botrány a tatabányai KFC-ben: káosz, felfordulás van

HelloVidék 2019. október 7. 15:15
Facebookon magyarázkodik a csapnivaló kiszolgálás és az ételek nem megfelelő minősége miatt a KFC Tatabánya. A poszt tanúsága szerint az Amrest olyan kollégákat delegált a csapatba, akik teljesen alkalmatlanok a pozíciójukra. A KFC hivatalos oldalán reagált a botrányra.

A fene se gondolta volna, hogy olyan szövevényes a gyorséttermek világa, mint az Isaura!

- gondolattal tette közzé a KFC Tatabánya napokban megjelent Facebook-bejegyzését a Világevő, szúrta ki a HelloVidék. A KFC Tatabánya oldalon megjelent poszt tanúsága szerint komoly fennakadásokat okozott az üzletmenetben, hogy az Amrest (Közép-Kelet Európa legnagyobb étteremüzemeltető vállalata - a szerk.) olyan embereket tett be a tatabányai csapatba, akik teljesen alkalmatlanok a vezetésre. Mint írják, "jelenleg káosz, felfordulás van" az étteremben. A posztot jegyző 'KFC Tatabánya csapata' szerint a gondok akkor kezdődtek, amikor az irányítást a budapesti Keleti KFC (Thököly út 6.) vezetői vették át az irányítást a tatabányai egységben is. De a többiről tanúskodjon a bejegyzés:

Cikkünk megjelenésével párhuzamosan hivatalos Facebook-oldalán tett közzé tájékoztatást a KFC. Mint írják, "a Facebook-on sajnos nem mindenki az, akinek mondja magát". Kiemelik: "Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a KFC Tatabánya oldalt nem mi hoztuk létre és nem mi kommunikálunk rajta keresztül. Sajnos az oldal üzemeltetője engedély nélkül használja a védjegyeinket és ezzel megtéveszti a bejegyzések olvasóit." Hozzáteszik:

Az oldalon közölt információk nem tőlünk származnak, elhatárolódunk tőlük. A megfelelő lépéseket megtesszük.