Megölte újszülött gyermekét egy 15 éves lány: megrázó részletek derültek ki az esetről

MTI   
  Megosztom
Megölte újszülött gyermekét egy 15 éves lány: megrázó részletek derültek ki az esetről

Megölte újszülött gyermekét egy 15 éves lány idén januárban Pécsett, ezért vádat emeltek ellene - közölte a Baranya Vármegyei Főügyészség.

Azt írták: a középiskolában tanuló és kollégiumban lakó lány korábbi párkapcsolatából lett terhes, állapotát azonban eltitkolta a környezete elől.

A vádlott 2024 január végén a kollégium mosdójában, egy WC-csészében hozta világra gyermekét, majd a WC-t lehúzta és megpróbálta az újszülöttet lenyomni a kagylóban

- tették hozzá.

Az ügyészség kitért rá, hogy a lány a szülés miatt erősen vérzett, ezért szólt a szobatársának, aki értesítette az egyik nevelőt, ő hívta ki a mentőket, de az orvos már csak az újszülött halálát tudta megállapítani.

A fiatalkorú vádlott cselekménye alkalmas a 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megállapítására

- mutatott rá a vádhatóság.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

pécs

kollégium

diáklány

újszülött

vádemelés