Vádat emeltek a somogyi késelő ellen: a nő konyhakéssel szúrta hasba élettársát

MTI   
  Megosztom
Vádat emeltek a somogyi késelő ellen: a nő konyhakéssel szúrta hasba élettársát

Vádat emeltek egy nő ellen, aki tavaly nyáron konyhakéssel okozott életveszélyes sérülést élettársának - tájékoztatta a Somogy Vármegyei Főügyészség hétfőn az MTI-t. Az asszony és a sértett hosszabb ideje élt élettársi kapcsolatban egy Barcs környéki faluban. Rendszeresen fogyasztottak szeszes italt, gyakran veszekedtek, vitáik alkalmanként tettlegességig fajultak - írták.

A vádlott és a férfi 2023 augusztusában, a bűncselekmény napján is italozott, és a nő veszekedés közben egy 19 centiméter pengehosszúságú késsel hasba szúrta a férfit. A sértett kimenekült a lakásból és az udvaron a földre feküdt, a nő - tartva cselekménye következményeitől - a szomszédtól kért segítséget, aki hívta mentőket, a sérültet kórházba vitték.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában azt indítványozta, hogy a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettében mondja ki bűnösnek, ítélje börtönbüntetésre, és esetében zárja ki a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

bűncselekmény

család

erőszak

késelés