Kellemes meglepetést tartogat a húsvéti hosszú hétvége: mutatjuk, milyen időre számíthattok

MTI   
  Megosztom
Kellemes meglepetést tartogat a húsvéti hosszú hétvége: mutatjuk, milyen időre számíthattok

Döntően napos, száraz, kora nyárias idő várható élénk, olykor erős széllel a húsvéti hosszú hétvégén, a csúcshőmérséklet jellemzően 21-27 Celsius-fok körül alakul. Húsvéthétfőn a nap második felében hidegfront érkezik, csapadékkal.

Nagypénteken a napközben átmenetileg megnövekvő gomoly- és fátyolfelhőzet mellett több órára kisüt a nap, és csapadék nem valószínű. A délnyugati, nyugati szelet erős, főként az Északnyugat-Dunántúlon viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18-25 fok között várható.

Nagyszombaton fátyolfelhős, napos, száraz idő várható, de a déli, délkeleti szelet sokfelé élénk, a Dunántúl északnyugati vidékein erős lökések kísérik. A hajnali 6-14 fokról 21-27 fok közé melegszik fel a levegő.

Húsvéthétfőn jobbára napos, fátyolfelhős idő várható, majd a nap második felében hidegfront vastagabb felhőzete érkezik nyugatról, amely kelet felé halad. A csapadékzóna éjjel már a Tiszántúlt is elérheti. Sokfelé megerősödik a déli, délnyugati szél, az Északnyugat-Dunántúlon viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6-14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22-28 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

időjárás előrejelzés

húsvét

hőmérséklet