Végre egy jó hír mindenkinek: könnyebben vehetünk autót ezzel a lehetőséggel

HelloVidék   
  Megosztom
Végre egy jó hír mindenkinek: könnyebben vehetünk autót ezzel a lehetőséggel

Október 26-tól a Takarékbank egyes fiókjain keresztül is elérhetővé vált az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. autólízing konstrukciója, amellyel személygépjármű, motorkerékpár és kishaszongépjármű beszerzés is finanszírozható. A Magyar Bankholding lízing leányvállalatai között elindult együttműködés teszi lehetővé, hogy valamennyi tagbank lakossági és vállalati ügyfele elérhesse a gépjármű- és eszközfinanszírozási termékeket.

A konstrukcióról október 26-tól elsőként tizenegy Takarékbank fiókban lehet érdeklődni. Az ügyfelek egy-egy budapesti, debreceni, veszprémi, zalaegerszegi, győri, békéscsabai, pécsi, székesfehérvári, tatabányai és miskolci fiókon keresztül jelezhetik a termékkel kapcsolatos igényüket.

A tagbankok lízingtársaságai ezt megelőzően a Széchenyi Lízing GO! termékkel léptek összehangoltan piacra a gépjármű-finanszírozás területén, amely így a Takarékbank fiókjaiban is elérhetővé vált. A teljes lízing termékpaletta fokozatosan válik egységessé a tagbankok fiókhálózatának kínálatában, amellyel a bankfiókokban az ügyfelek Lízing+ néven találkozhatnak.

A Magyar Bankholding Zrt. 2021 márciusában hirdette meg a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport egyesítésére vonatkozó ötéves stratégiáját, amely alapján a három pénzügyi intézet fúziója 2023-ban valósulhat meg. Ezzel Magyarország második legnagyobb bankcsoportja jött létre, amelynek része a lízingpiac négy meghatározó szereplője, az MKB-Euroleasing, a Budapest Autó, a Budapest Lízing és a Takarék Lízing.

Célunk, hogy a lízing-leányvállalatok együttműködésének erősítésével egyre több olyan termékkel jelenjünk meg közösen a piacon, amely minden szegmensben az egyik legversenyképesebb szolgáltatást nyújtja. Kiemelt márkakapcsolataink, a Bankholding tagbankjainak országos lefedettségű fiókhálózata, a rendkívül széleskörű partnerhálózatunk és online kalkulátorunk révén az ügyféligények teljes körét hatékonyan tudjuk kiszolgálni. Ezen felül személyre szabott ajánlatokkal és tanácsadással is állunk az új és meglévő ügyfelek rendelkezésére

- mondta Vály Judit, a Magyar Bankholding lízing vezetője.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gépjármű-finanszírozás

takarékbank

finanszírozás

lízing

autóhitel

személygépjármű