Kigyulladt egy 120 négyzetméteres raktár Tiszalökön: itt vannak a részletek

MTI   
  Megosztom
Kigyulladt egy 120 négyzetméteres raktár Tiszalökön: itt vannak a részletek

Tűz ütött ki egy raktárban, Tiszalök külterületén, a 3612-es út közelében. Teljes terjedelmében ég a mintegy százhúsz négyzetméter alapterületű épület. A hajdúnánási hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat, és kihoztak több hegesztőpalackot az égő raktárból. A környező épületeket mindenki elhagyta. A helyszínre érkezett egy nyíregyházi hivatásos egység és a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is - írta a katasztrófavédelem.

Ahogy a szon.hu írta, a friss információk szerint

A hajdúnánási és a nyíregyházi hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral eloltották a lángokat Tiszalök külterületén, ahol tűz ütött ki egy raktárban, a 3612-es út közelében. A mintegy százhúsz négyzetméter alapterületű épület teljes terjedelmében égett. Az egységek kihoztak a raktárból öt acetilén- és három oxigénpalackot, amelyeket hőhatás ért, ezeket a TEK mesterlövészei lövik ki. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tiszalök

tűz

gyár

tűzoltók

tűzoltás

katasztrófavédelem

raktár