Kigyulladt egy 120 négyzetméteres raktár Tiszalökön: itt vannak a részletek

MTI   
  Megosztom
Kigyulladt egy 120 négyzetméteres raktár Tiszalökön: itt vannak a részletek

Tűz ütött ki egy raktárban, Tiszalök külterületén, a 3612-es út közelében. Teljes terjedelmében ég a mintegy százhúsz négyzetméter alapterületű épület. A hajdúnánási hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat, és kihoztak több hegesztőpalackot az égő raktárból. A környező épületeket mindenki elhagyta. A helyszínre érkezett egy nyíregyházi hivatásos egység és a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is - írta a katasztrófavédelem.

Ahogy a szon.hu írta, a friss információk szerint

A hajdúnánási és a nyíregyházi hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral eloltották a lángokat Tiszalök külterületén, ahol tűz ütött ki egy raktárban, a 3612-es út közelében. A mintegy százhúsz négyzetméter alapterületű épület teljes terjedelmében égett. Az egységek kihoztak a raktárból öt acetilén- és három oxigénpalackot, amelyeket hőhatás ért, ezeket a TEK mesterlövészei lövik ki. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tiszalök

tűz

gyár

tűzoltók

tűzoltás

katasztrófavédelem

raktár