Szokatlan hátszelet kapnak a kezdő vállalkozók ebben a vidéki városban: így segítenek nekik elindulni

MTI   
  Megosztom
Szokatlan hátszelet kapnak a kezdő vállalkozók ebben a vidéki városban: így segítenek nekik elindulni

Kezdő vállalkozók tevékenységét segítő inkubátorházat adtak át 533 millió forintos beruházással az esztergomi ipari parkban.

Hernádi Ádám, a város polgármestere (Fidesz-KDNP) az MTI-nek elmondta, a megvalósult inkubátorház közös szolgáltatásokat és általános üzleti-szakmai segítséget biztosít, nem szelektált iparági kezdő vállalkozások számára, hozzájárulva egy adott területen a vállalkozások fejlesztéséhez és új munkahelyek teremtéséhez.

A kétszintes épületben egy több részre osztott irodaegyüttest alakítottak ki, valamint létrehoztak egy tárgyalóteret és egy 300 négyzetméteres, műhelynek használható épületrészt. Komárom-Esztergom vármegyében három önkormányzat pályázott sikeresen kezdő vállalkozókat kiszolgáló inkubátorház építésére, korábban Komáromban és Tatán adtak át hasonló létesítményeket.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

esztergom

vállalkozás

gazdaság

inkubátorház

beruházás