Megtörtént az átadás: új szupermarket nyílt a vidéki nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Megtörtént az átadás: új szupermarket nyílt a vidéki nagyvárosban

Mintegy 212 millió forintos beruházással új szupermarketet nyitott a SPAR Magyarország Békéscsabán, a beruházás révén 17 új munkahelyet teremtett a békési vármegyeszékhelyen.

A beruházás révén Békéscsaba szívében vehetnek mától új szupermarketet birtokba a békési vármegyeszékhely és vonzáskörzetének lakói. A beruházás során a korábbi üzlethelyiség megújult: vonzóbb, korszerűbb és energiatakarékosabb lett.

Ezt követően a kiszolgálópultok, majd a frissáru-hűtők és gondolák érintésével juthat el a vásárló a pénztárakig. A szupermarket széles áruválasztékában a hazai családi és kisvállalkozások által előállított élelmiszerek, a kényelmi és SPAR márkatermékek, valamint az egészségtudatos életmódhoz kapcsolódó árucikkek is helyet kaptak.

Az átalakítás során az energiahatékonyságra is figyelmet fordított a vállalat: az eladótér világítását a korábbiaknál jóval takarékosabb LED-lámpákkal oldották meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

békéscsaba

spar

beruházás