Robban a cukiságbomba: videóban jelentkeztek be a vidéki állatkert fókái + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Robban a cukiságbomba: videóban jelentkeztek be a vidéki állatkert fókái + VIDEÓ

Amíg nem látogathatjuk kedvenc állatainkat a koronavírus járvány miatt a különböző videós megjelenések kicsit pótolhatják az elmaradt programokat. A Nyíregyházi Állatpark különleges videóval kedveskedett az érdeklődőknek: élőben jelentkeztek be az állatkert fókái egy közel fél órás előadással. A fóka-show szerencsére a visszanézhető, ezért annak sem kell elkeserednie, aki nem tudta élő adásban követni az eseményeket.

A koronavírus-járvány miatt az állatkertek is bezártak, ám több vidéki intézmény készül időszakosan különböző videós műsorokkal, képes anyagokkal készül, hogy mégse maradjanak a csodálatos állatvilág nyújtotta élmények nélkül az emberek. Amíg nem látogathatjuk kedvenc állatainkat az ilyen jellegű megjelenések kicsit pótolhatják az elmaradt programokat.

A Nyíregyházi Állatpark különleges videóval kedveskedett az érdeklődőknek. Élőben jelentkeztek be az állatkert fókái egy közel fél órás előadással. A fóka-show szerencsére a park Facebook oldalán visszanézhető, ezért annak sem kell elkeserednie, aki nem tudta élő adásban követni az eseményeket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fóka

nyíregyháza

nyíregyházi állatpark

online

koronavírus

koronavírus-járvány