Színháznapokat rendeznek Kaposváron: ezek az izgalmas programok várják a gyerekeket

MTI   
  Megosztom
Színháznapokat rendeznek Kaposváron: ezek az izgalmas programok várják a gyerekeket

Huszonöt előadásra, valamint változatos szakmai- és kísérőprogramokra várja az érdeklődőket a XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, amelyet május 6. és 10. között rendeznek a somogyi vármegyeszékhelyen.

A Kolibri Színházban működő ASSITEJ Magyar Központ és a kaposvári Csiky Gergely Színház szervezésében sorra kerülő seregszemlén a 2022 után bemutatott legjobb gyermek- és ifjúsági színházi előadások, színházi nevelési programok vesznek részt korosztályok szerint csoportosítva - adta hírül honlapján a ASSITEJ Magyar Központ.

Kitértek rá, a ciprusi Still Theater Group Still! A szobor, ami bejárta a világot című előadásával érkezik, a Ljubljana Puppet Theater a tavalyi Színházi Olimpián bemutatott Alagút című produkcióját hozza el Kaposvárra. ASSITEJ Magyar Központ honlapja szerint a fesztivált a Csiky Gergely Színház Túl a Maszat-hegyen című előadása zárja. A szervezők jelezték, az ötnapos rendezvénynek a Csiky Gergely Színház, az Együd Árpád Kulturális Központ (Agóra), a Szivárvány Kultúrpalota és a Lorántffy Zsuzsanna Református Iskola ad otthont.

Az ASSITEJ Magyar Központ a Csiky Gergely Színházzal közösen 2002 óta kétévente rendezi meg a biennálét, a versenyprogramban helyett kapott legjobbnak ítélt produkciót Üveghegy-díjjal jutalmazza a szakmai zsűri - utaltak rá. Hozzáfűzték, hogy a versenyprogram mellett szakmai beszélgetéseket, konferenciát is tartanak Kaposváron.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

kaposvár

szórakozás

színház

programok

gyerekek

rendezvény