Erre senki sem számított: mostantól fizetős a belépés az ország első számú szellemvárosába

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki sem számított: mostantól fizetős a belépés az ország első számú szellemvárosába

Az elhagyatott helyek szerelmeseinek első számú hazai úti célja Szentkirályszabadja, az egykori szovjet laktanya, amely évtizedek óta üresen áll és napról napra egyre jobban pusztul. Mostantól azonban fizetős lett az ország első számú szellemvárosába történő belépés – írja a lelepo.hu.

A magyar Pripjaty-ként is emlegetett szellemváros eddig vagy engedéllyel volt látogatható, vagy kalandvágyó fiatalok szökdöstek be a területre, hogy átérezzék a hely szellemét és megörökítsék a pusztuló látványt, most azonban ez megváltozik, fizetős lesz a belépés.

Már napok óta terjed a hír, miszerint a magánterület tulajdonosa úgy döntött, hogy fizetőssé teszi a belépést Szentirályszabadjára, így a hely bejáratait biztonsági őrök vigyázzák. Arra is figyelmeztetnek, hogy a területen három nagytestű kutya jár szabadon, így a belépés kizárólag saját felelősségre történhet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

utazás

elhagyatott helyek

kirándulás

belépőjegy