Kicsik és nagyok figyelem! Ezekkel az élménydús programokkal készül ez a vidéki nagyváros

HelloVidék   
  Megosztom
Kicsik és nagyok figyelem! Ezekkel az élménydús programokkal készül ez a vidéki nagyváros

Május 4-én szombaton megnyílt az egykori vidámpark helyén a Meseerdő Pécsen. A park Császár Levente és Radnai Éva “A pécsi Dömör király” című mesekönyvére épül.

A hűvös szeles reggel ellenére már a hivatalos 10 órai nyitás előtt egy órával elkezdtek szálingózni az érdeklődők a Meseerdő nyitónapjára. Jól is tette aki korán érkezett, ugyanis 10 óra előtt pár perccel, ameddigre már a nap is előbújt már alig lehetett parkolóhelyet találni a Dömörkapuná - számolt be róla a 7300.hu.

Az egykori vidámpark helyén egy civil kezdeményezés révén, a Bikom közreműködésével jött létre a Meseerdő. A munkálatokat még 2023 nyarán kezdték meg a Pintér János Program keretén belül.

A park 12 állomásán ezek a mesék elevenednek meg. Megnézhetjük a Tv torony előtt heverő órást, láthatunk egy hatalmas bányászlámpát, sőt egy tárnát is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

pécs

erdő

baranya