Beindult a szezon: nem akármilyen újdonsággal rukkolt elő a népszerű település

HelloVidék   
  Megosztom
Beindult a szezon: nem akármilyen újdonsággal rukkolt elő a népszerű település

Megnyitott a tiszafüredi Kérész Központ, ahol ezentúl interaktív módon lehet megismerni a Tisza-tavat, de különféle túrákat is indítanak onnan.

A négyévszakos turisztikai szolgáltatásokat nyújtó, háromszintes, 930 négyzetméteres létesítmény hiánypótló beruházás a térségben, hiszen kedvezőtlen időjárási körülmények közöt, több korosztály számára kínál programlehetőséget - írja az ilovetiszato.hu.

Mindezek mellett az emeleten a Tisza-tó élővilágát fürkésző távcsövek, babzsákmozi és természetbúvár labor is megtalálható. A természetfotózás szerelmeseit is várják, számukra túrákat indítanak majd és lehetőséget biztosítanak a képek kidolgozására is.

A vízi túrák élményét SUP-ok, kenuk, kajakok segítik a létesítmény úszóműves stégjétől indulva. A vízi eszközök bérlésére is van lehetőség.

A nyári időszakban szakvezetéssel induló garantált vízi és szárazföldi túrákat biztosít a Központ, például olyan, a Tisza-tónál újdonságnak számító vízi eszközzel, mint az amerikai gyártmányú Schiller water bike. A víz felől érkező látogatók számára a Kérész kikötő rendelkezésre áll a Központ meglátogatása idejére.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

tiszat-tó

kikapcsolódás

túra