Fergeteges évaddal készül a szezonra a Veszprémi Petőfi Színház: itt a lista, ezeket az előadásokat láthatjuk

MTI   
  Megosztom
Fergeteges évaddal készül a szezonra a Veszprémi Petőfi Színház: itt a lista, ezeket az előadásokat láthatjuk

Öt nagyszínházi bemutatót tart a Veszprémi Petőfi Színház a 2024/2025-ös évadban. Oberfrank Pál elmondta: elsőként Bolba-Szente-Galambos Csoportterápia című musicaljét láthatja a közönség, Forgács Péter rendezésében.

Ezt követi majd Moliere Képzelt beteg című vígjátéka. Bakonyi Károly-Gábor Andor-Szirmai Albert Mágnás Miska című operettjét a 7. Rátonyi Róbert Operettfesztivál részeként mutatja be a teátrum társulata. Szép Ernő Lila akác című színműve Őze Áron rendezésében kerül színpadra.

A 8. Lélektől lélekig fesztivál előadásaként láthatja a közönség az évad utolsó nagyszínházi bemutatóját Justin Zackham Bakancslista című vígjátékát Tasnádi Csaba rendezésében.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

színház

veszprém

évad