Bejelentették: újraindul a termelés a győri Audiban

HelloVidék 2020. április 14. 08:36
A koronavírus-járvány miatt március 23-tól leállt a termelés a győri Audiban, most azonban szigorított biztonsági eljárásokat bevezetve kedden újraindul a gyár - írja a kisalfold.hu.

A koronavírus-járvány elleni védekezés miatt kialakult nemzetközi helyzet és az alkatrészellátásban mutatkozó bizonytalanság miatt március 23-tól leállt a termelés. A portál információi szerint kedden azonban újraindul az Audi Hungária győri gyára. A vállalat kidolgozott egy olyan működési tervet, amellyel igazodni tudnak a járványhelyzethet, a magyar egészségügyi előírásokhoz is.

A legfontosabb alapelv a távolságtartás és a személyes kontaktusok minimalizálása. De emellett például az ételeket is csomagolva adják majd. a munkásoknak és maszkokat biztosítanak, valamint gyakran fertőtlenítik a buszaikat és megduplázták a járatok számát.

Célunk, hogy Covid-readyvé, azaz vírusbiztossá tegyünk az Audi Hungariát. Valamennyi területünk az üzemorvosok és a munkabiztonság irányításával azon dolgozik, hogy minél előbb elérjük ezt a célt

- mondta a lapnak Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Címlapkép: Getty Images