Még egy áruházlánc csatlakozott a karácsonyi boltzárhoz: 100 üzletet zárnak be

HelloVidék   
  Megosztom
Még egy áruházlánc csatlakozott a karácsonyi boltzárhoz: 100 üzletet zárnak be

December 24-én és 31-én is zárva tart a DIEGO teljes magyarországi bolthálózata – erről határoztak az üzleteket üzemeltető franchise partnerek azt elősegítendő, hogy a munkavállalók és a családi vállalkozások tagjai egyaránt a szeretteik körében tölthessék az ünnepeket.

Nem csupán szenteste napján, hanem december 31-én is zárva tartanak a teljes mértékben hazai tulajdonú, nemzetközi franchise kereskedelmi hálózatot működtető DIEGO magyarországi boltjai. A nyitvatartás átalakítása az év végi ünnepekre már a korábbi években is felmerült, erről azonban eddig egyedileg határozott a DIEGO 100 magyarországi üzletét működtető közel 80 magyar családi vállalkozás.

Közösen és egyhangúlag döntöttük el, hogy 24-én és 31-én egyaránt pihenőt adunk a bolti dolgozóknak, akik mögött nagyon nehéz és kemény év áll

– fogalmazott Varga Balázs, a DIEGO ügyvezető igazgatója. Így az alkalmazottak és az üzemeltető franchise partnerek egyaránt a hozzájuk legközelebb állókkal készülhetnek az év talán legfontosabb családi ünnepére.

Az ügyvezető igazgató szerint a döntés tökéletesen beleillik a hazai lakberendezési szektor meghatározó szereplőjének üzleti megközelítésébe. A DIEGO ugyanis– az eredményes működési modell és a stabil ellátói háttér mellett – a családközpontú gondolkodásra is hangsúlyt fektet franchise partnerei felkészítése során.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

boltzár

karácsony

gazdaság

ünnepek

vásárlás

lakberendezés