Megépült a hazai lombkorona-sétányok Rolls-Royce-a, métere 3 millióba fáj: szerintetek megérte?

HelloVidék   
  Megosztom
Megépült a hazai lombkorona-sétányok Rolls-Royce-a, métere 3 millióba fáj: szerintetek megérte?

A 2017 óta készülő, főként uniós forrásból finanszírozott beruházást nagyszabású ünnepséggel nyitották meg.  640 millióba került  a 240 méteres sétány plusz a kis bisztró a fák között - írta a 24.hu.

A napokban adták a hosszú ideje tervezett lombkoronasétányt a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Nagykörűben - írta a 24.hu. A 2017 óta készülő, főként uniós forrásból finanszírozott beruházást nagyszabású ünnepséggel nyitották meg.

Hadházy Ákos a Facebookon azt írta, kilencen vágták át a szalagot a legújabb magyar csodánál.

Az attrakciót, amire már 2017-ben megkapta a 200 millió forintot a falu, de aztán röpke 7 év kellett a megépüléséhez, csak „kicsit” drágábban: végül 640 millióba került a 240 méteres sétány plusz a kis bisztró a fák között. Azaz méterenként majdnem 3 millióba fájt ez az EU-s adófizetőknek

– írta az ellenzéki képviselő.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lombkorona-sétány

jász-nagykun szolnok megye