Újabb részletek a reggeli horrorbalesetről: személyvonat elé hajtott egy kamion Baján

MTI   
  Megosztom
Újabb részletek a reggeli horrorbalesetről: személyvonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban; Baja és Bátaszék között pótlóbuszok szállítják az utasokat, emiatt akár egyórás késésekre kell számítani.

A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy

A bajai hivatásos tűzoltók a kamion pótkocsiját az útból félrehúzva megszüntették a forgalmi akadályt, valamint a vonat utasainak lesegítésében nyújtottak segítséget.

Az 55-ös főúton félpályán, irányítás mellett megindulhatott a forgalom, a vonat utasai távolsági autóbuszjárattal folytathatják útjukat

– tették hozzá.

A Mávinform közleménye szerint Baja-Dunafürdő és Pörböly közötti andráskereszttel jelzett átjárónál súrlódott egy gépjármű a Bajáról Szekszárdon át Tolna-Mözs állomásra tartó vonattal.

Személyi sérülés nem történt, a helyszínelés ideje alatt, várhatóan délelőtt, Baja és Bátaszék között pótlóbuszok szállítják az utasokat – tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közlekedés

vonat